Het team van MIND Us bestaat uit bevlogen (jonge) professionals die zich inzetten om de doelstellingen van MIND Us te realiseren.

Frederieke Vriends
Directeur MIND Us
‘Stilzitten kan ik niet, vooral als het zo’n belangrijk onderwerp betreft. Met mijn team en de prachtige initiatieven in het land samen impact maken is waar ik voor ga’. 
Frederieke.vriends@mindus.nl  

Amine Bakkali
Projectleider
‘Al van jongs af aan zet ik mij in voor de mentale gezondheid van jongeren en probeer hierin mijn eigen achtergrond mee te nemen. Juist zij die lastig te bereiken zijn hebben ons het hardst nodig. Ik weet iedereen te inspireren zich in te zetten voor dit onderwerp en loop ondertussen in het programma alle gaten dicht.   
Amine.bakkali@mindus.nl 

Romy Migo
Coördinator Jongerenparticipatie & Specialist jongerencommunicatie
‘Vanuit mijn eigen ervaring probeer ik jongeren in hun kracht te zetten, zodat hun stem gehoord kan worden. Socials bijhouden, actielijsten wegwerken en overzicht houden op alle werkzaamheden is voor mij een tweede natuur!’  
Romy.migo@mindus.nl

Sander Slootmaker
Marketing en partnership
‘We hebben elkaar nodig om aan mentale gezondheid voor jongeren te werken. Ik netwerk me suf en zie in de verbinding tussen mooie initiatieven de magie ontstaan!  
Sander.slootmaker@mindus.nl

Onno Hoorn
Communicatieadviseur

‘Samen aan het werk voor de mentale gezondheid van jongeren. Top om daar een steentje aan bij te mogen dragen vanuit mijn vakgebied communicatie. Ik ga aan de slag, graag!’
Onno.hoorn@mindus.nl

Linda Knijnenburg
Programma ondersteuner
‘Ik vind niets zo lekker als afspraken plannen, takenlijsten bijhouden en algemene ondersteuning te bieden aan het team en bestuur. Met dit dynamische team is het eigenlijk nooit saai!   
Linda.knijnenburg@mindus.nl

foto’s: Robin Utrecht