Support nodig? Jongerenhulponline.nl

Jongeren ondernemen helse roeitocht voor mentale gezondheid jongeren

Vanochtend, in alle vroegte zijn Amir, Mark, Marko en Paul – oftewel Team Out of the Blue – gestart aan een fantastische en tegelijkertijd helse tocht.

Samen roeien de vier studenten van de TU Delft 4800 km over de Atlantische Oceaan om in januari aan te komen op Nelsons Boatyard in Antigua.

30 dagen, zonder hulp, non-stop van de Canarische Eilanden naar Antigua. De race wordt ook wel gezien als de zwaarste uithoudingsrace ter wereld, die slechts 1.500 mensen ooit hebben volbracht.

“In de 4 weken van non-stop racen, willen we onze grenzen verleggen en de kracht van teamwork en de menselijke geest bewijzen. Als team met verschillende achtergronden en roei-ervaringen zijn deze uitdaging en de onzekerheden die daarbij horen nieuw voor ons allemaal.

Ons doel is om anderen te inspireren om tegenslagen te overwinnen en om geld in te zamelen voor o.a. MIND Us. een organisatie die essentiële steun biedt aan jongeren,” aldus Amir, Mark, Marko en Paul.

Trots zijn we op deze jongeren en het feit dat ze de uitdaging op deze manier aangaan om andere jongeren te helpen.

De komende weken blijven we ze uiteraard volgen!

Wil je Amir, Mark, Marko en Paul ook volgen tijdens deze unieke reis en/of hen supporten? Check www.outoftheblue.team/ of https://www.instagram.com/outoftheblue_rowing/